Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Videón az F1-es Spanyol Nagydíj megdöbbentő időmérő edzése

Megérkezett a Spanyol Nagydíj hivatalos összefoglaló videója, benne minden fontos eseménnyel és jelenettel.

Fotó: EPA/Siu WU
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 2023-as Spanyol Nagydíj csak nemrég vette kezdetét, de már ott tartunk, hogy a futamot várhatjuk. Az első szabadedzés Max Verstappen nagy sikerét hozta, még akkor is, ha csak egy FP1-ről van szó.

Számtalan módosítást láthattunk az autókon, bár nem mindenki ugyanolyan mennyiségben tette ezt meg. A második tréning már szorosabb volt, és Fernando Alonso is megjelent a legjobbak között az Aston Martinnal. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A harmadik és egyben utolsó szabadedzés pedig az igazi finomhangolásról szólt az időmérő edzésre. Nagy matek nem kellett hozzá, hogy lássuk, Verstappen az a versenyző, akit le kell győznie a mezőnynek.

Hamilton és Stroll összeütköztek

Fogalmazzunk úgy, hogy váratlan dolgok is történtek a Spanyol Nagydíj időmérőjén szombat délután, kezdve azzal, hogy Leclerc már a Q1-ben kiesett, és csak a 19. helyen végzett. Ez már önmagában sokkoló volt, miközben Sainz a másik Ferrarival bevetődött a 2. helyre.

Igaz, a pole-ban zárt Verstappen előnye így is jelentős volt, Sainz a közelében nem tudott lenni ennek az időnek. A másik Red Bullal Pérez a 11. helyre került, nem gurult pályára a Q3-ban, ismét sok pontot veszíthet a csapattársával szemben.

Ami a Q3-ban történt, az több szempontból is meglepetés volt, nemcsak Sainz miatt. A harmadik legjobb időt Norris rakta össze a McLarennel Gasly előtt, majd jött Hamilton, Stroll, Ocon és Hülkenberg. Alonso-nak semmilyen módon nem jött ki a lépés, a 9. hely lett az övé, de egy jó rajttal még lehet esélye a dobogóra. Erre a linkre kattintva már nézhetitek is az összefoglaló videót, benne többek között a két Mercedes váratlan ütközésével a Q2-ben.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.