18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

45 zsákban találták meg hét eltűnt call centeres maradványait Mexikóban

A mexikói rendőrség közölte, 45 olyan zsákot talált, melyekben hét eltűnt call centeres földi maradványait fedezték fel.

Fotó: Unsplash/Denisse Leon
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A CNN jelentése szerint a mexikói rendőrség 45 olyan zsákot talált egy szakadékban Guadalajara egyik külvárosában, melyekben hét eltűnt call centeres fiatal földi maradványaira bukkantak. A haláleseteket vizsgáló Jalisco állam ügyészsége közölte, hogy előzetes információik szerint a maradványok

„megegyeznek a call center néhány eltűnt fiatal, eltűnt alkalmazottjának fizikai jellemzőivel”.

A nyugat-mexikói Guadalajara városában május 20. és 22. között összesen hét call centeres alkalmazott eltűnéséről jelentettek. Luis Joaquín Méndez Ruíz jaliscói ügyész megosztotta, az emberi maradványokat egy nagyon meredek lejtésű telken, eldobott zsákokban találták meg.

A törvényszéki vizsgálat azonban még várat magára, egyelőre ugyanis nem erősítették meg sem az áldozatok számát, sem személyazonosságát. Mexikóban egy riasztó tendencia indult az elmúlt időszakban: rengeteg eltűnést jelentettek, jelenleg pedig több mint 100 ezer mexikói állampolgárt és bevándorlót keresnek.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, miután márciusban négy amerikai állampolgárt raboltak el Mexikóban, közülük ketten életüket vesztették, a szörnyű tragédia nyomán pedig Andrés Manuel López Obrador mexikói elnök azt találta mondani, hogy „Mexikó biztonságosabb ország, mint az Egyesült Államok”.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.