Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Sáfrány Emese a júniusnak is nagyon szexin vágott neki

Sáfrány Emese életében is fontos szerepet játszik a divat, és mint azt láthatjuk, abszolúte megtalálta a saját útját ebben.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emese aktív életet él, és ez a közösségi médiás megjelenéséire is igaz. Nemrég golfozni láthattuk, és nem okozott csalódást, hiszen rendkívül csinosan, trendin jelent meg a pályán, mint a profik.

Keresi az újdonságokat, amik feltöltik, hiszen egyedülálló édesanyaként minden nehezebb, ugyanakkor az nem segít, ha kesergünk. Emese nem ezt teszi, pozitív maradt, és ez a formáján is visszaköszön. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Most, hogy itt a nyár, sokkal több a szabadtéri program, de egy szimpla séta is feltöltheti az embert. Ezek azok a dolgok, amiket meg kell ragadnunk, már csak amiatt is, mert villámgyorsan telik az idő.

Emese boldog, hogy végre megérkezett a nyár, és ugyan lehetnek még hűvösebb napok, június hónapot írunk. Nagyon várta, hogy a szabadban lehessen a gyermekével, akár egész nap, és végre lehet odakint grillezni.

„Végre itt a nyár. Már nagyon vártam, hogy a szabadban lehessünk akár egész nap, mert végre lehet kint grillezni, sétálni, sportolni és persze strandolni is.” – írta pozitívan a posztjában Emese, aki igyekszik boldog lenni.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.