Sáfrány Emese fejjel lefelé is nagyon vonzó

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Különleges pózban készült fotó Sáfrány Emeséről, aki imádja a testmozgást, a lelki és mentális fejlődést.

Sáfrány Emese az egyik legfittebb édesanya a hírességek között, aminek jól látható jelei vannak. Sok dicséretet kap a követőktől, akik kedvelik, akkor is, ha épp mélyebb gondolatokat oszt meg magáról, az életről.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Emese mindig keresi a kihívásokat, és a lehetőségeket a fejlődésre. Napi szinten edz, és nemcsak a munkája miatt, mostanában például rendszeresen fut, és nagyon boldog amiatt, hogy jó idő van odakint.

„Néha a világ fogja magát és a feje tetejére áll, csak is rajtunk múlik, hogy hogyan fordítjuk meg. Az életünkben a pozitív változások eléréséhez fontos, hogy először is tisztában legyünk azokkal az értékekkel és célokkal, amelyek a legfontosabbak számunkra és ezekre fókuszáljunk.” – fogalmazott a posztjában Emese.

„Rögzítsük azokat a célokat, amelyeket el akarunk érni és tegyünk lépéseket ezek eléréséhez minden nap. Keressünk inspiráló gondolatokat és idézeteket, filmeket, amelyek emlékeztetnek bennünket arra, hogy milyen fontosak az álmaink.”

„Vegyük körül magunkat olyan emberekkel, akik támogatóak és pozitívak. Figyeljünk az egészségünkre és az életmódunkra, hiszen ez jó hatással van az életünk minden területére Áldozzunk időt önmagunkra, hogy feltöltődjünk és olyan tevékenységeknek adjunk helyet, amelyek boldoggá tesznek minket. Ezekkel a tippekkel segíthetjük magunkat abban, hogy pozitív változásokat hozzunk az életünkbe és motiváltan haladjunk az álmaink és céljaink felé.”