Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,58 Ft
Euró
381,84 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,224 $

Sáfrány Emese üzent: „Te vagy a felelős saját életedért”

Egyre többször hallani mélyebb gondolatokat megfogalmazni Sáfrány Emesét, aki ezzel igyekszik rávilágítani bizonyos dolgokra.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha valakinek, Sáfrány Emesének a legkisebb mértékben sem kell aggódnia a bikiniformája miatt, lenyűgözően néz ki. Édesanyaként ez még nagyobb eredmény, és a vonalai abszolúte önmagukért beszélnek.

Ezzel együtt a fontosabb gondolatok közléséről sem feledkezik meg, amik sokak számára motivációt jelenthetnek. Emese ezúttal arról beszélt néhány szóban, milyen fontosak a döntések meghozása. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Te vagy a felelős saját életedért, ugyanis Te vagy az, aki a döntéseket meghozod. Persze ezzel lehet vitatkozni. De te tudsz igent és nemet mondani az életedben.” – kezdte az új bejegyzésében Emese.

„Rajtad múlik például, hogy egészségesen akarsz-e élni, milyen gondolatok járnak a fejedben, kikkel veszed körbe magad, bizonyos dolgokra miként reagálsz, és még sorolhatnám…” – folytatta a csinos édesanya.

Emese szerint fontos a tudatosság, és az, hogy tisztában legyünk azzal, a döntés következményeket is von maga után. „Fontos a tudatosság és az, hogy tudjuk, minden döntés egy következmény is egyben.