Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Június elsején nyit a dunakeszi szabadstrand, ilyen újdonságokkal várják a fürdőzőket

Lehetőség lesz vízi- és sporteszközök bérlésére, biztonsági kamerákat és kerékpáros szervizoszlopot telepítettek, de a zöldfelületet is fejlesztették.

Fotó: A dunakeszi szabadstrand 2020. július 5-én. MTI/Mohai Balázs
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jó hír érkezett a fürdőzést tervezőknek, ugyanis június elsején, csütörtökön nyit a dunakeszi szabadstrand, sokak kedvenc helye, amit a népszerű turisztikai portálok rendszeresen beválogatnak a legjobb szabadstrandok közé, de már szakmai zsűri is díjazta korábban.

A Dunakeszipost beszámolójából kiderül, miszerint az önkormányzat idén a vízi- és sporteszközök (kajakok, kenuk, SUP-ok, napozóágyak) bérlésére is lehetőséget teremt, amelyekhez mentőmellényt is biztosítanak majd. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A mosdók a június 1. – augusztus 31. közötti időszakban 9:00-21:00 között tartanak nyitva, hétfőtől-vasárnapig, emellett biztonsági kamerákat és kerékpáros szervizoszlopot telepítettek a strand területére, valamint fejlesztették a zöldfelületet (a folyamatos vízellátáshoz öntözőrendszert építettek ki).

A kutyásoknak külön partszakasz áll rendelkezésre, aki pedig a helyi élővilágot szeretné közelebbről megismerni, végigsétálhat az izgalmas madártani ösvényen is. Továbbá strandfelügyelet működik a területen, amelynek feladata a szabályok betartatása, valamint a szükséges intézkedések jelzése (pl. gyakoribb szemétszállítás, játszóeszköz megjavítása, stb).

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.