Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Valtteri Bottas egy méregdrága Ferrarival furikázott Monacóban (fotók)

Valtteri Bottas örömmel osztotta meg magáról a fotókat, ahogyan egy különleges és méregdrága Ferrarival furikázott Monacóban.

Fotó: Valtteri Bottas, az Alfa Romeo finn versenyzője a Bahreini Nagydíjnak otthont adó szahíri pályán tartott tesztelés utáni sajtótájékoztatón 2023. február 23-án. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó nagydíját március 5-én rendezik Bahreinben. MTI/EPA/Ali Haider
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan Bottas soha nem volt a Ferrari versenyzője, előszeretettel veszi ki a garázsból a Ferrariját. A Mercedesnél különösen sok pénzt keresett a Forma-1-ben, így többek között ezt is megengedheti magának.

A 33 sztárversenyző már nem tagja a Mercedes családjának, és noha éveken át a mezőny legjobb autóval versenyezhetett, egy alkalommal sem került közel a világbajnoki címhez. Emiatt nem kevés kritikát kapott, de tegyük hozzá, Lewis Hamilton, a hétszeres világbajnok volt a csapattársa. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az Alfa Romeónál kapott egy esélyt az újrakezdéshez, amivel összességében élni is tudott, bár messze van az élmezőnytől. A fizetésére most sem panaszkodhat, és részben Ferrarit vezethet, mert az Alfa Romeo a maranellóiak motorját használja.

A kapcsolat adott, így talán jutányosabb áron is juthat hozzá a Ferrarikhoz. Egy igen különleges modellt is birtokol a finn versenyző, ami az egyik kedvence, és még Monte Carlóban is feltűnést okoz vele.

Ez nagy szó, hiszen Monaco tele van jobbnál jobb autókkal, de ezt a Ferrarit bárki megbámulhatja, már csak a színe miatt is. Valljuk be, nem lehet olyan rossz dolog F1-es versenyzőnek lenni, pláne ilyen fizetésekkel.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.