Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

A McLaren belsőkamerás nézetéből a Monacói Nagydíj startja

Nem lehet azt mondani, hogy Piastri unatkozott volna Monacóban, már a startja is nagyon izgalmas volt.

Fotó: Max Verstappen, a Red Bull holland címvédője (b) és Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának rajtja után a monacói utcai versenypályán 2023. május 28-án. MTI/AP/Luca Bruno
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A McLaren messze nem tart ott, mint azt sokan várták volna pár évvel ezelőtt. Azt gondolták a rajongók, hogy a wokingi istálló rövidesen ismét képes lesz rendszeresen harcban lenni a dobogóért, de nem így lett.

Ezzel szemben az Aston Martin megérkezett, és Fernando Alonso sorra gyűjti be a pódiumos helyezéseket. A McLarennél megtört a fejlődés üteme, majd azzal a lendülettel vissza is esett a teljesítmény. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Szomorú, mert egy legendás csapatról beszélünk, akiknek ott lenne a helye a legjobbak között. A bajnokság állása is beszédes, és mindenki láthatja, hogy képtelenség befogni a Red Bullt, ami Max Verstappen harmadik címét jelentheti.

A Monacói Nagydíjon sem tudott kiugró eredményt elérni a wokingi csapat, viszont nem unatkoztak. Piastri is élvezhette a startot a szűk utcákon, és akárcsak a többiek, profin oldotta meg a kérdést.

Alább erről nézhetünk meg egy onboard videót, ahogyan Piastri igyekszik ügyesen lavírozni, miközben néhol centik választják el az ütközéstől. Ez egy újabb remek tapasztalat volt számára, amit élvezett.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.