Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,355 $

Ördög Nóriék megérkeztek a norvég fjordokhoz (fotók)

Régi álma volt Ördög Nórinak, hogy élőben is láthassa a norvég fjordokat, ahol más időjárás uralkodik, mint Európa többi részén.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri nagy utazó, nemrég még Dubajban járt a barátnőivel, ahol remekül érezték magukat. Nem sokkal azután utazott el a Közel-Keletre, hogy hazatért Mexikóból és Guatemalából, az Ázsia Expressz forgatásáról.

Rengeteget utazik, és nemcsak a munkája kapcsán, mert imád a családjával új élményeket gyűjteni. A gyerekek még mindig kicsik, szóval jó pár közös nyaralásuk lehet még, azután ezt később már nehezebb lesz összehozni felnőttként. Soron kívül A NASA szerint a Földön kívüli élet keresésében is fontos szerepe lesz a mesterséges intelligenciának

Mint arról korábban beszámoltunk, Nóriék ismét elutaztak Magyarországról. Nóri régi álmát mentek teljesíteni, ugyanis nagy vágya volt a TV2 sztárjának, hogy láthassa a norvég fjordokat, ami rendkívül különleges.

Időközben megérkeztek, már a helyszínen vannak, ahol nem éppen a nyári idő dominál. A fotókon keresztül is különleges látni a természeti kincseket, Nóri pedig rendkívül boldog, hogy mindezt átélheti a családja oldalán.

„Ma kétszer próbáltam storykat kitenni, de az Insta nem engedte feltölteni valamiért. Aztán elengedtem. Egyszerűen nem lehet szavakba önteni, milyen ez a hely.” – írta a posztjában Nóri, aki nagyon boldog.