Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,79 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
63,023 $

Dua Lipa szexi ruháját egyszerűen látnod kell (fotók)

A nők számára is remek tippet adhat Dua Lipa ezzel a megjelenésével, miközben magával ragadja a tekintetet.

Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dua Lipa korunk egyik legnagyobb fiatal sztárja, és noha lassan már 10 éve tart a karrierje a zeneiparban, még mindig csak 27 esztendős. Jövőre lesz 10 éve, hogy beindult a profi pályafutása, és hamar az egyik kedvencé vált.

A dalszövegíróként és modellként is nagyon sikeres angol-albán világsztár a közösségi médiában is tarol. Óriási bulit csinált tavaly a Szigeten, még mindig jól emlékszünk a koncertjére, igen beszédes volt. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Szeretjük a karakterét, a személyiségét, és már a fotókon keresztül is erős kisugárzással bír. Emellett egyedi hangszínnel rendelkezik, és olyan vonzón állnak rajta a ruhák, mint csak keveseken.

Az sem véletlen, hogy nem kevesen irigykednek rá, de ehhez talán már hozzászokhatott az évek alatt. Jobb elkerülni a bántó hozzászólásokat, mert azok a legkisebb mértékben sem építik az embert.

Lipa imádja a szexi szetteket, és nem mellesleg az egyik legformásabb híresség. Az alább látható fotók is csak ezt bizonyítják, egy igazán erős személyiség, aki pontosan tudja, milyen erővel bír.