Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Káprázatos teste van Dua Lipának (fotók)

Fotó: Dua Lipa angol énekes-dalszerző a Future Nostalgia című világ körüli turnéjának kolumbiai állomásán, a bogotái Salitre Magico Parkban adott koncertjén 2022. szeptember 18-án. MTI/EPA/EFE/Carlos Ortega
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dua Lipának nemigazán kell amiatt aggódnia, milyen lesz a nyári formája, mert az minden pillanatban megvan neki.

Dua Lipa még mindig csak 27 esztendős, és már most igen komoly karriert tudhat maga mögött. Profi pályafutása 2014-ben vette kezdetét, tehát összességében még 10 éve sincs a pályán.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ettől függetlenül rengeteg koncertet adott, és láthattuk, hogy mekkora show-ra képes, mert amit a Szigeten nyújtott tavaly, az fenomenális volt. Azok is élvezhették a produkciót, akik alapesetben nem hallgatják az énekesnő dalait.

Lipa egy végtelenül különleges személyiség, aki mindig magát adja, és egy olyan egyedi stílussal rendelkezik, amit nem lehet utánozni. Rendkívül különleges energiákat mozgat meg a színpadon és akkor is, ha épp fotózáson jár.

Modellként is élhetné az életét, mert minden apró tulajdonság megvan benne ahhoz, hogy rendkívüli fotók készüljenek róla. Ő azonban a zenének él, és nemcsak előadói formában, hiszen dalszóvégíró is.

Sokan pedig a formájától dobnak hátast, ami ugyancsak nagyon erős és beszédes. Az alább látható fotók is az egyedi karakteréről szólnak, miközben megvillannak a rendkívül szexi vonalai ebben az extra ruhában.