Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Dua Lipa teste maga az álom (fotók)

Fotó: Instagram/Dua Lipa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dua Lipa sem panaszkodhat, az egyik legvonzóbb világsztár, akiben továbbra is rengeteg a potenciál, nemcsak énekesnőként.

Sorra bukkannak elő a bikinis fotók a sztárokról, akik már nagyon várják a nyarat. Magyarországon sincs ez másképp, Demcsák Zsuzsa is például remek formának örvend, akárcsak Szabó Franciska, akit sokan az Exatlon Hungary-ből ismernek.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Napestig sorolhatnánk a neveket, ugyanakkor a világsztárokat sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. Kim Kardashiant a legvonzóbb nők között tartják számon, és ezen a listán szerepel Salma Hayek is a maga bájával.

Nem egy nő bizonyította, hogy 40, 50 és 60 felett is van élet, és nem is akármilyen. Demi Moore például 60 évesen is felveszi a versenyt a nála sokkal fiatalabbakkal, elképesztően jól tartja magát a színésznő.

Dua Lipa viszont még mindig fiatal, ám már most látni, hogy remek gének dolgoznak benne, évről évre csak egyre jobb vonzóbb nő lesz belőle. Az esztendők múlásával a nők és elérnek egy olyan szintre, ami egyértelműen összefügg az idő múlásával.

Lipa talán ennyire jó formában nem is volt, mint most, le a kalappal előtte. Bennünket megint 100%-osan meggyőzött az énekesnő, és alább láthatjátok is a fotókat róla, amik ezrével váltják ki a bókokat az emberekből.