Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Káprázatosan néz ki Zséda (fotók)

Képtelenség lenne belekötni Zséda alakjába, szimplán tökéletes, amire ugyancsak nagyon büszke lehet.

...svg content...Fotó: Instagram/Zséda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megkezdődött a nyári szezon, és noha még mindig nincs kánikula, igencsak érezzük a Nap erejét. A sztárok is így vannak ezzel, és egyre több fürdőruhás fotót látni, Gelencsér Timi például minden eddiginél látványosabb formát öltött.

Singh Viki is bikinire váltott, aki az igazán elegáns ruhákat is nagyon szereti. Kárpáti Rebeka, a híres modell szintén alig várta, hogy megmártózzon a vízben a bikinijében, míg Majka családja Las Vegasban pihen. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sorra váltják egymást a sztárok, a hírességek ebben az időszakban a közösségi médiában. Ez egyúttal a legaktívabb időszaka az énekeseknek, számtalan fellépést vállalnak, és hamarosan indul a fesztiválszezon.

Zséda, aki mindig csodálatosan néz ki, legutóbb is koncertet adott. Élete fontos részét képezi a zenélés, az alkotás, és mindenki láthatja, hogy milyen sikeres, elismert benne, immáron hosszú évek óta.

A kortalan énekesnő Siófokon is lenyűgözte a közönségét, és nem mellesleg káprázatosan nézett ki. Képtelenség lenne jól megtippelni a korát, mintha csak Jennifer Lopez genetikáját hordozná magában.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.