Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,119 $

Sainz hajmeresztő jelenete Ocon mögött a Ferrarival Monacóból (videó)

Nagyon kevés hiányzott ahhoz, hogy egy hatalmas csattanást lássunk a Monacói Nagydíjon vasárnap az alagút végén.

Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Carlos Sainz Jr. Monacóban volt túl meggyőző a Ferrari volánja mögött, de mentségére szóljon, a hercegségi pályán nem a legegyszerűbb az élet. Sainz először megúszta az érintést a pénteki edzésnapon, majd nem sokkal utána jött a csattanás.

A bajnokságban sem állnak túl jól a Ferrari versenyzői, és ugyanez igaz az olasz alakulatra is. Nehéz elképzelni, hogy bárki is legyőzheti idén a Red Bullt, így Verstappen könnyen háromszoros világbajnokká válhat. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Hasonló zajlik most az F1-ben, mint amikor Sebastian Vettel egymást követő négy alkalommal lett bajnok. Rendkívül ritka az, hogy egy csapat erre többször is képes legyen, ráadásul relatíve rövidebb időn belül.

Márpedig úgy tűnik, ez a helyzet, és 2024-ben sem lesz gyenge a Red Bull, míg Verstappen egyre csak fejlődik. Sainz sem tud harcban lenni a bajnokságért, így csak azon dolgozhat, hogy ott legyen a TOP-5-ben.

A Monacói Nagydíjon a legneccesebb helyzet is az ő nevéhez fűződött, mert ha ott nemcsak érintőre veszi Ocon autóját, a francia biztosan nem végez a harmadik helyen. Hasonló volt a helyzet, mint 2008-ban, amikor Räikkönen elvesztette az uralmát a Ferrari felett, szintén az alagút végén, majd belehajtott az előtte lévőbe.

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.

Rekordszámú alkalmazást blokkolt a Google a Play Áruházban

2024-ben új szabályokat vezetett be a biztonsági kezdeményezése részeként a Google, amelyek értelmében jelentősen megnőtt az elutasított alkalmazások száma.