Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Nézd újra az Arsenal gáláját a Wolverhampton ellen

Nem várt módon kiütés lett a vége az Arsenal-Wolverhampton angol bajnoki mérkőzésnek vasárnap.

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal a bajnokság 90%-ban az élen állt, mégsem nyert, amivel folytatódik az a rossz sorozat, mely hosszú évek óta tart. Rég volt példa arra, hogy az „ágyúsok” bajnokságot nyerjenek, és ki tudja, mikor lesz erre ismét ilyen jó lehetőségük.

Sokat segített a helyzetükön, hogy gyakorlatilag csak egy csapat, a Manchester City ellen kellett küzdeniük, mert a Chelsea teljesítménye óriási mértékben zuhant vissza, és a Liverpool sem tudta hozni a tavalyi formáját. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Emellett a Manchester United kerete még mindig nem elég erős ahhoz, hogy a címért harcoljon, hiába lettek harmadikok. A Tottenham is felemásan teljesített, addig a Newcastle visszatért a Bajnokok Ligájába.

Az Arsenal egyetlen sikere a BL-szereplés kiharcolása volt, de a szurkolók mindig emlékezni fognak erre a drámai évre. Az utolsó fordulóban is benne volt a pakliban, hogy kikaphat az Arsenal, de végül gálát rendeztek a Wolverhampton ellen.

Xhaka már a 11. és a 14. percben eredményes volt, míg Saka a 27-ben köszönt be. Gyakorlatilag kevesebb, mint 30 perccel a kezdősípszó után lerendezték a dolgokat, onnan már nem volt visszaút a vendégeknek.

5-0 lett a vége, amivel azt is üzenték a hazaiak, hogy a következő szezonban ismét meg fogják próbálni, de akkor feltehetőleg már messze nehezebb dolguk lesz az United, a Liverpool és a Chelsea miatt, ahol állítólag Pochettino már alá is írta a szerződését. Az Arsenal gálájáról készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.