Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Ördögien szexi és formás Eva Longoria

A Született feleségek legnagyobb sztárja, Eva Longoria évről évre csak egyre vonzóbb, jól áll neki az idő.

Fotó: Eva Longoria amerikai színésznő érkezik a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál megnyitójára 2022. május 17-én. MTI/EPA/Sebastien Nogier
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cannes mindig különleges, és a nagy filmfesztivál idején sorra jelennek meg a világsztárok a vörös szőnyegeken. Kicsit olyan érzése van az embernek, mint amikor az Oscar-díj átadására kerül sor, már csak a körítés miatt is.

Magyar hírességek is megjelentek az eseményen, élen Schumacher Vandával, aki egy csodálatos ruhát választott az eseményre. Cristiano Ronaldo szerelme sem aprózta el a dolgokat, rendkívül vonzó és izgalmas volt a megjelenése. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Salma Hayek ugyancsak elutazott Franciaországba, és rengetegen voltak kíváncsiak a világhírű színésznőre, akárcsak Nicole Scherzingerre. Bármerre néztek a fotósok, sztárokat láthattak, ennél jobb lehetőséget nem is kaphattak volna.

Eva Longoria sem hagyta ki az eseményt, ami az év egyik legnagyobb presztízsével bíró rendezvénye. Ugyan a filmeké a főszerep, a divat is rendkívül fontos szerepet kap ezeken a napokon.

Eva is több ruhát viselt, az alább látható szett igényes módon hangsúlyozza ki a fenékformáját. Bombasztikus formában van a sztár, és az idő vasfoga is másképpen hat rá, nincs oka aggódnia emiatt.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.