Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,804 $

Újabb szép, régi ruhákat szerzett a gyűjteményébe Tóth Gabi (videó)

Tóth Gabi imádja a vintage gyűjteményét, ami újabb különleges darabokkal gazdagodott, miközben a kislányával közösen pörgött.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egyre több témában szólal meg, és ezek igen fontos témák. Fontos róluk beszélni, még akkor is, ha az énekesnőt gyakorta éri támadás, aki a férjével közösen lehetséges, hogy újra gyerekvállalás elé néznek.

Az opciók között szerepel az örökbefogadás is, ami szintén különleges lenne. Emellett éttermet terveznek nyitni, így nem lehet azt mondani, hogy hátradőltek volna a költözés befejezte után, ami nem volt egyszerű. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Gabiról köztudott, imádja a régmúlt divatját, és sok különleges darabja van, amiket szeret hordani. Időről időre bővül a gyűjteménye, most is hasonlóan tett, amikor beszerzett pár menő darabot.

A TV2 sztárja viszont még jobban szeret pörögni a kislányával, amiről videó készült. Remek a hangulat odahaza, és ne feledjük, Hannika már óvodás, így már nincs túl messze attól, hogy iskolába járjon.

„Ismét sikerült szép, régi ruhákat beszereznem a vintage gyűjteményembe. Szerettem volna megmutatni a szettem nektek, de Hannikával pörögni még gyönyörűbb’. Köszönöm @_hun_vintage_”

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.

Eldőlt, ki lesz az utolsó az NB1-ben

Véglegesen eldőlt, mely csapat lesz az utolsó az NB1, így már csak az a kérdés, hogy az Újpest vagy a Kisvárda követi őket az NB2-be.