Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Csúszik a Manchester United tulajdonosváltása

A szezon végéig még biztosan kivár a Glazer-család.

Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A klub amerikai tulajdonosai novemberben jelentették be, hogy „stratégiai alternatívákat” vizsgálnak, beleértve a teljes eladást vagy külső befektetéseket, azonban most úgy tűnik, hogy a szezon végéig már nem tesznek bejelentést az eladásról.

Márciusban azt közölték, hogy rövidesen „tisztázzák” a tulajdonosi helyzetet, ám ez azóta sem történt meg. A Manchester United június 28-án fejezi be a Premier League küzdelmeket, majd június 3-án a City ellen az FA-kupa döntőjében játszanak. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Erik ten Hag edző korábban azt nyilatkozta, hogy bízik abban, hogy sikeresen meg tudják erősíteni a csapatot a nyári átigazolási időszakban, ám problémát jelenthet a klub körüli bizonytalanság.

Nem tudni ugyanis, hogy a következő hónapokban mekkora összeget fordíthatnak játékosokra, mint ahogy egyelőre még azt sem, hogy ki lesz a befutó a tulajdonlási versenyben – írja az ESPN.

Két fő esélyes van, Jim Ratcliffe, brit milliárdos üzletember, valamint a katari Dzsasszim sejk. Ugyanakkor a Glazer-család több amerikai székhelyű befektetési csoport ajánlatát is fontolgatja, ezek azonban csupán résztulajdonosként jönnének szóba.

A késedelem egyik oka sajtóhírek szerint az lehet, hogy Glazerék még mindig próbálnak megegyezni, ugyanis Joel és Avram Glazer nem szívesen mondanának le a részesedésükről. Ez azonban a drukkereknek nagyon nem tetszik.

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.