Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,50 Ft
Euró
390,70 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
57,557 $

Török Livi forró szexi formája magával ragadja a tekintetet

Török Livi szeret utazni, csinosan öltözni, és amikor a kettőt vegyíti, akkor az általában nagyot szól, mint legutóbb.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livit az Exatlon Hungary dominikai évadai alatt ismerhettük meg, és a bokszedző élete egyik legjobb döntése volt, amikor jelentkezett a versenyre. Sokan lettek volna a helyében, és ezernyi jelentkező közül kerülhetett be a mezőnybe.

Ez már önmagában nagy siker, és az, ahogyan távozott, egyszerre volt drámai és hősies. A pályafutása alatt szintén volt nagyon magasan, és mélyen is, viszont sokat tanult azokból azokból az időszakokból. Soron kívül Milliárdos fejlesztéseket hajthat végre az Országos Kórházi Főigazgatóság

Livi formája talán minden eddiginél erősebb, a nyári szezonra ő is feljebb kapcsolt, bár eddig sem volt oka panaszkodni. Azok a kerek és vonzó formák sokakból irigységet válhatnak ki, de ez már csak ilyen.

A fiatal híresség imád utazni, és ilyenkor még szexibb ruhákat ölt magára. A férje nagyon szerencsés embernek érezheti magát, és mindenki láthatja, hogy Livi igen komolyan veszi a sportos életmódot.

„Na és akkor jöjjenek a képek olaszból… Mondjuk ez Magyarországon is készülhetett volna, de itt egész nap esik, úgyhogy bemenekültünk.” – írta a posztjában Livi, miközben Magyarországon már „tombol” a nyár.

Lezuhant egy F-16-os vadászgép Új-Mexikóban

Vizsgálat indult a baleset okának megállapítására.