18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Megtalálták a nőt, aki 4 évvel ezelőtt egy zacskóban az erdőben hagyta újszülöttjét

A csecsemőt az amerikai Georgia államban találták meg egy zacskóba csomagolva egy erdőben, miután két tizenéves lány meghallotta a baba sírását.

...svg content...Fotó: Unsplash/Gigin Krishnan
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint négy évvel azután, hogy egy újszülöttet találtak egy erdőben, Georgia államban, letartóztattak egy nőt: a 40 éves Karima Jiwanit többek között gyilkossági kísérlettel, súlyos testi sértéssel, gondatlan elhagyással és első fokú gyermekkínzással vádolják.

A Forsyth megyei seriff hivatala közölte, a csütörtökön letartóztatott Jiwani a baba biológiai anyja. A csecsemőt, akit később Indiának neveztek el, 2019. június 6-án este találták meg a Georgia állambeli Cummingban egy erdős területen, miután két tizenéves lány meghallotta a baba sírását. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A mentésről videó is készült, melyet nem sokkal az újszülött megtalálása után közzé is tettek, miközben a hatóságok a nyilvánossághoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a kislány szüleit, s kiderítsék, hogy miért hagyták magára a csecsemőt.

A felvételen látható, ahogy a babát kiveszik a műanyag zacskóból, majd egy takaróba helyezik. A kislánynak azonnali orvosi ellátásra volt szüksége, majd miután felépült, nevelőszülőkhöz került. Ron H Freeman seriff megosztotta, egy hosszas és alapos nyomozás vette kezdetét a kislány megtalálása után, s 10 hónappal ezelőtt DNS alapján azonosították India apját.

Csakhogy nem találtak arra utaló jeleket, hogy az apa részt vett volna a gyermek szándékos elhagyásában. A seriff közlése szerint Jiwani állítólag egy autóban szülte meg a gyermeket, majd „jelentős ideig” kocsikázott, ám nem tett erőfeszítéseket annak érdekében, hogy kihasználja a Georgiában hatályos törvényeket, melyek értelmében a születést követő 30 napon belül az újszülöttet egészségügyi intézményben, tűzoltóságon vagy rendőrőrsön hagyhatják anélkül, hogy büntetőeljárás indulna a szülők ellen.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.