Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

A Manchester City lett az angol bajnok az Arsenal újabb veresége után

Nincs visszaút az Arsenal számára, ráadásul egy kiesés elől menekülő csapattól kaptak ki, amit így még keményebb elviselniük a szurkolóknak.

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal egy ideje messze nem hozta azt a formát, amit mutatnia kellett volna. Hiába vezették sokáig a bajnokságot, egyszerűen elfáradtak, mind mentálisan, mind fizikálisan, addig a Manchester City minden eddiginél erősebbé vált.

Érezni lehetett, hogy közel a City bajnoki vezetése, és bekövetkezett a lehető legrosszabb forgatókönyv. Miután az angol bajnok átvette a vezetést, az Arsenal lépéshátrányba került, és már nem tudtak mit tenni. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Gyakorlatilag ezzel minden eldőlt, különösen az utóbbi vereségük után, most pedig ismét egy kellemetlen pofonba futottak bele. A Nottingham Forest otthonában is kikaptak, akik még így is csak a 16. helyen állnak.

Rossz forma ide vagy oda, ez a vereség még így is nagyon meglepő, annak tudatában különösen, hogy az Arsenal a bajnoki címért ment. Egyetlen gól született a mérkőzésen, amit Awoniyi lőtt a 19. percben.

Ezzel pedig biztossá vált a City bajnoki címe, akikre a Bajnokok Ligájában és az FA-Kupában is vár egy döntő. A Manchester United a győzelmével pedig közel került a BL-induláshoz, míg a Liverpool távolabb ugyanettől, ráadásul csak egy 89. percben lőtt találattal tudtak egyenlíteni.

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.