Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Jákob Zoltán kicsit megnapoztatta a Ferrarikat

Jákob Zoltán, a magyar milliárdos is kihasználta a jó időt, kivette a Ferrarikat a napra egy esemény kapcsán.

Fotó: Unsplash/Florian Berger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő legújabb főszereplője izgatottan várhatja a forgatásokat, miközben a TV2 nem kicsit növelte a tétet, minden eddiginél több és izgalmasabb műsorral készül. Gyakorlatilag egy olyan hónapunk sincs, amikor unatkoznánk.

Arra is figyel a TV2 Csoport, hogy a nyári időszak se legyen igazán üres, hiába nyaralnak az emberek, mert ettől még szeretnek tévézni. Szeptembertől pedig beindul a nagy show, és az Ázsia Expressz új évadának levetítésére sem kell sokat várnunk. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Közben megérkezett a nyár, Jákob Zoltán örül ennek, aki havi szinten ellátogat egy másik országba. Nemrég Dubajban járt a lányaival, ahol remekül érezték magukat, és egy igen különleges apartmanban laktak.

Zoltán igyekszik minél többet adakozni, és más milliárdosokhoz hasonlóan segít a rászoruló gyerekeken. Mindig van ok segíteni, és Zoltán nyitott erre, akárcsak arra, hogy megmutassa az embereknek, milyen a ferraris életérzés.

Most egy esemény kacspán tette ezt meg, és ismét sok molygós arcot láthattunk emiatt. A luxus-sportautói rendre nagy feltűnést keltenek, és most, hogy nyár van, lehet cabriózgatni az utcán.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.