Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Kimenőt kaptak az Inter játékosai Inzaghi-tól a BL-siker után

Inzaghi úgy döntött, kimenőt ad a játékosainak, akik régóta nem pihentek, így most ennek is eljött az ideje, közvetlen a Bajnokok Ligája elődöntője után.

Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter magabiztosan múlta felül a városi rivális AC Milant a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A Milan még csak gólt sem szerzett a két találkozón, addig az Inter hármat is, így nem maradt több kérdés.

Inzaghi szerint bárki is lesz az ellenfelük a fináléban, az Inter az esélytelenebb csapat, de emiatt nem aggódik. Az olasz inkább most annak örül, hogy bejutottak a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe, amit akár meg is nyerhetnek. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

„Már jó ideje mondtam, hogy őrült erőfeszítéseket fogunk tenni anélkül, hogy az egyik vagy a másik sorozatot néznénk, egyszerűen csak megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani.” – mondta Inzaghi a Sport Mediaset-nek.

„Erőt, elszántságot, agresszivitást, koncentrációt mutattunk, csodálatosak voltak a srácok. Január óta négy derbit játszottunk, és mind a négyet megnyertük. Tudjuk, hogy a Milan Olaszország bajnoka, és óriási minőséggel rendelkezik, de a játékosok kiválóak voltak, és megérdemlik, hogy élvezzék az estét.” – idézte az ESPN.

„Holnapra szabadnapot adtam a játékosoknak, mert április első napja óta nem volt szabadnapjuk, megérdemeltük! Csütörtökön újra találkozunk, mert fel kell készülnünk a nápolyi bajnoki mérkőzésre.” – fogalmazott az Inter edzője, aki június 10-én már az isztamuli Atatürk Olimpiai Stadionban lesz a BL-döntőn.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.