Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Arteta szerint elfogadhatatlan volt az Arsenal teljesítménye a második félidőben

Az Arsenal edzője nem akart köntörfalazni, szerinte elfogadhatatlanul játszottak a második félidőben a Brighton ellen vasárnap a Premier League játéknapján.

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hetekkel korábban érezhető volt, hogy a Manchester City meg fogja előzni az Arsenalt, mert egyszerűen jobb formát mutattak. A londoniak mintha elfáradtak volna, többek között mentálisan is.

Talán nem számítottak arra, hogy ennyire közel tud maradni a City, és már messze nem úgy hozták a mérkőzéseket, mint azelőtt. Guardiola csapata minden szinten felülmúlta a londoniakat, és nemcsak Haaland 36 gólja miatt. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

A bajnoki címvédő legutóbb az Everton otthonában nyert, majd pár órával később az Arsenal vereséggel a háta mögött gondolkozhatott el azon, hogyan tovább. 3-0-ra kaptak ki hazai pályán a Brighton ellen, amivel már szinte biztosan eldőlt a bajnoki trófea sorsa.

Matematikailag még mindig van esély

„A második félidőben mutatott teljesítményünk elfogadhatatlan.” – mondta Arteta, aki láthatóan kissé feszült volt. „Matematikailag még mindig ott az esély, és ez a futball, de ma nem lehet erre gondolni.” – idézte a trénert a Sky Sports.

„Az eredményen és a második félidőben nyújtott teljesítményünkön kell elgondolkodnunk, és meg kell értenünk a miérteket. Nyilvánvalóan másképpen kell reagálnunk a következő mérkőzésen.”

„Akkor kaptunk egy gólt, amikor nagyon direktek voltak hátul, és onnantól kezdve a csapatnak nem volt reakciója. Nyilvánvalóan, amikor adsz egy buta gólt, majd egy másodikat, akkor a csapat összeomlik. Nem volt már válaszunk.”

„Sok jó dolgot, hihetetlen dolgokat kell tenned ahhoz, hogy az elmúlt 10 hónapban második legyél a bajnokságban, de ha ez a csapat is képes lesz ezt az arcát mutatni, akkor biztosan vannak olyan dolgok is, amikkel foglalkozni kell.”

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.