Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,86 Ft
Bitcoin
64,299 $

Jennifer Lopez megmutatta, milyen egy igazán elegáns nő (fotók)

A világhírű énekesnő és színésznő érzi a divatot, és nagyszerű szetteket válogat össze magának, amik látványosak.

Fotó: Ben Affleck amerikai színész és felesége, Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő az Air című film bemutatóján Los Angelesben 2023. március 27-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez mindig is középpontban volt, már a 90-es évek óta. Ezt nagyon kevesen mondhatják el magukról, még nála nagyobb legendák sem igazán, de valamit nagyon jól csinál, ügyesen veszi fel a ritmust.

A kulcs abban van, hogy halad a korral, így minden generáció számára érdekes marad. A 244 milliós követőtábor az Instagramon elég erős válasz erre, és közben megtippelni sem lehetne a korát. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Még mindig egy inkább a 30-as éveiben járó nőre hasonlít, így érdekes lesz látni, hogyan fest majd 10-15 év múlva. Nincs miért aggódnia, jó géneket kapott, odafigyel magára, és extra formában van.

Ez az extra forma mindenki más figyelmét is felkelti, többek között a luxusmárkákét is, melyek sorban állhatnak azért, hogy közösen dolgozzanak vele. JLO neve már egy brand, ami sok millió dollárt ért.

Ezzel valószínűleg ő is tisztában van, és noha nem kerülhetnek nyilvánosságra ezek a szerződések, el tudjuk képzelni, mekkora összegekről van szó. Lopez jelenleg az új filmjét igyekszik még nézettebbé tenni, és mint mindig, nagyon stílusos.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.