Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Schwarzenegger: „Ezzel örökké együtt kell élnem”

Noha a Terminátor a képernyőn nem ismeri a fájdalom fogalmát, a magánéletben Arnold Schwarzenegger nagyon is kimutatja érzéseit.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Enric Fontcuberta
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, június 7-én debütál a Netflixen a legendás színész Arnold című dokusorozata. A dokusorozatban az akcióhősből lett kaliforniai kormányzó beszél a testépítő bajnoktól a filmvászon ikonjává való felemelkedéséről, de azokról a pillanatokról is, melyeket megbánt.

Schwarzenegger kendőzetlen őszinteséggel beszél hibáiról: Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Az emberek emlékezni fognak a sikereimre és a hibáimra is. Szomorúságot okoztam a családomnak. És ezzel együtt kell élnem életem végéig.”

A fenti kijelentéssel arra a félrelépési botrányára utalt, mely ő és John F. Kennedy unokahúga, Maria Shriver 2011-es válásához vezetett 25 év házasság után: a színész félrelépett a házvezetőnővel, a kapcsolatból pedig született egy gyermek is, a mai 25 éves Joseph.

Noha Joseph nem vette fel apja vezetéknevét, a sportban híres apja nyomdokaiba lépett és masszív izmokat épített. Úgy tűnik, csak idő kérdése, hogy fia is megkapja élete első komolyabb szerepeit Hollywoodban. Noha mélyen megbánta, hogy megbántotta volt feleségét, humorát nem vesztette el.

A sztár ugyanis még a házassággal is tud viccelődni, nemrég ugyanis a Bildnek nyilatkozva gratulált példaképe, a most 91 éves Freddie Quinn esküvőjéhez:

„Gratulálok! 91 év a legmegfelelőbb kor a házasságra. Ott biztosan tudod, hogy nem lesz válás.”

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.