Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,054 $

A dubaji sivatagban fotózták Ördög Nórit

Ördög Nóri nemrég Dubajba utazott, ahol remek programokban lehet része, és természetesen a sivatagi túra sem maradhatott ki.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri élvezi az életet, amennyire az csak lehetséges, hiszen kétgyermekes édesanyaként, üzletasszonyként, műsorvezetőként, médiaszemélyiségként nincs könnyű dolga, minden perce be lehet osztva.

Ugyanakkor magára is fordít időt, akárcsak a barátnőire, akikkel közösen nemrég Dubaj felé vette az irányt. Egy helyszín, ahol szinte minden a fényűzésről szól, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend a turisták körében. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Sok látnivalója van Dubajnak, ráadásul folyamatosan bővülnek a programok. Pár esztendő leforgása alatt turisztikai központtá vált, és szerencsére Magyarországról is könnyen megközelíthető.

Nóri is élvezte a nyárias időt, és természetesen arra is odafigyel, hogy csinosan tegye ezt meg. A barátnők még a hazai nyári szezont előtt belekóstolhatnak a nyárba, bár Nórinak ebben bőven volt része Mexikóban és Guatemalában az Ázsia Expressz forgatása miatt.

Nórit ezúttal a sivatagban fotózták, aminek ugyancsak megvan a maga különlegessége és bája. Láthatóan jó hangulatban voltak a csajok, remek kikapcsolódást választottak erre a napokra.