Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Fernandes: A BL-be jutásnál sokkal nagyobb dolgokért fog küzdeni a Manchester United

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes szerint a Manchester United a jövőben „sokkal nagyobb dolgokért” fog harcolni, mint a BL-be jutás.

...svg content...Manchester, 2022. október 19. Pierre-Emile Hojbjerg, a Tottenham (j) és Bruno Fernandes, a Manchester United játékosa az angol labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester United-Tottenham Hotspur mérkõzésen Manchesterben 2022. október 19-én. MTI/EPA/Andrew Yates
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

A United egy ponttal van az ötödik helyezett Liverpool előtt a Premier League-ben, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak, így saját kezükben a sorsuk, azonban két, egymás után elszenvedett vereség után nő a nyomás Erik ten Hag csapatán.

A hátralévő négy meccsen kilenc pontot kell szerezniük, hogy biztosan a riválisok előtt végezzenek, akik hat győzelemmel tértek vissza a BL-szereplésért való küzdelembe. Fernandes, aki 2020-as Manchesterbe igazolása óta nem jutott túl a torna csoportkörén, a szombati, Wolverhampton elleni meccs előtt a Skynak úgy nyilatkozott: Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

„A Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni. Ez a klub megérdemli, ebben a pozícióban kell végeznünk” – mondta. A United Ten Hag első évében felülmúlta a várakozásokat, miután tavaly a Premier League-ben való szereplésük legkevesebb pontját szedték össze Ralf Rangnick alatt.

Fernandes hozzátette: „Szerintem ezek a játékosok is megérdemlik, hogy ott legyenek, mert olyan remek csapatunk van, akik nagyszerű munkát végeztek a szezon folyamán, holott senki sem gondolta, hogy a Man Utd az első négybe kerülésért fog harcolni.”

„Tudom, hogy most mindenki azt mondja, milyen jó a Man Utd, de az év elején senki sem tett minket a legjobb hatba, szóval kellemes meglepetés lehet ez számukra. A mi számunkra nem az, mi tudtunk, hogy ott lehetünk, sőt, akár még előrébb is.”

„Voltak pillanataink, és épp ez az, amiért a legjobb négybe kerülésért harcolnunk és nem valami nagyobbért, de szerintem hamarosan ez a klub, főleg ezekkel a játékosokkal, sokkal nagyobb dolgokért fog küzdeni.”

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Messi megint megsérült, nem is nyert nélküle az Inter Miami

Az Inter Miami Messi nélkül lépett pályára szerda este az MLS-ben, ami végül gól nélküli döntetlent hozott.