Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,06 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
464,88 Ft
Bitcoin
55,308 $

Források szerint Neymar elhagyhatja a PSG-t, ha kap egy jobb ajánlatot

Sajtóértesülések szerint Neymar annak ellenére is készen állna elhagyni a PSG-t, hogy még 4 év van vissza szerződéséből.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN-nek nyilatkozó források szerint Neymar készen áll arra, hogy búcsút intsen a PSG csapatának, még annak ellenére is, hogy még 4 év van hátra a klubbal kötött szerződéséből. A lapnak nyilatkozó források szerint pedig a PSG is hajlandó lenne elengedni a játékost, amennyiben érkezik egy megfelelő ajánlat.

Mint ismert, a PSG már tavaly nyáron is megkísérelt másik klubot találni Neymarnak, ám nem kaptak olyan ajánlatokat, melyekre vártak. A jelenleg bokaműtét után lábadozó játékos akkor még nem akarta otthagyni a klubot, ám források szerint az elmúlt hetekben ez változott, és most készen áll az esetleges távozásra. Soron kívül Elrendelte a Kúria a főpolgármester-választás szavazatainak teljes újraszámlálását

Meglehet, döntésében az is szerepet játszott, hogy a múlt hét folyamán mintegy 50 PSG-ultra jelent meg Neymar házánál, akik azt követelték a játékostól, hogy hagyja el a klubot. Források szerint Neymar többek között az incidens nyomán határozott úgy, hogy elgondolkodik a váltáson, mivel állítólag már ő is érzi, hogy „nem látják szívesen” a PSG-ben.

Úgy tudni, hogy a brazil inkább a Premier League felé venné az irányt, ám ott kevés olyan csapat van, mely megengedhetné magának Neymar évi 40 millió eurós fizetését, és képes lenne fedezni a nagy eséllyel komoly összegű átigazolási díjat. A PSG még 2017-ben nem kevesebb, mint 222 millió eurót fizetett a Barcának az elengedési záradék nyomán, hogy Neymart megszerezze.

Sajtóértesülések szerint azonban a PSG engedékenyebb lenne, ha valaki érdeklődne Neymar iránt, és annak a lehetőségét sem vetik el, hogy kölcsönadják; a PSG elnöke, Nasser al Khelaifi pedig még februárban találkozott az új Chelsea-tulajjal, hogy megvitassák Neymar esetleges átigazolását. Állítólag szívesen látják Neymart a Stamford Bridge-en.

A baloldali összefogás sikerével zárult a francia választások második fordulója

A vasárnapi nemzetgyűlési választások második fordulójában a baloldali koalíció megelőzte Emmanuel Macron pártszövetségét, de nem szerzett abszolút többséget.