Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Videón Pérez pole köre a Miami Nagydíj időmérő edzéséről

Sergio Pérez nagy formában van , ez már a harmadik rajtelsősége, és nagyon jó úton halad afelé, hogy megelőzze Max Verstappent a világbajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szezon elején sokan azt gondolták, már zsebben van Max Verstappen harmadik világbajnoki címe, de úgy tűnik, ez nem lesz olyan egyszerű. Bakuban szorosabbá vált a világbajnokság azzal, hogy Sergio Pérez a sprintfutamon és a fő futamon is nyerni tudott.

Jó helyzetben van ahhoz, hogy Miamiban is hasonlóan zárja a hétvégét, ráadásul az első rajtkockából indulhat, távol Verstappentől. A holland címvédő a közelében nincs az első soroknak, miután az időmérője nem alakult túl jól. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Charles Leclerc is sokat tudna mesélni erről, aki ugyanott hibázott, mint korábban, és megint megtörte a Ferrarit. Egy több mint élvezetes verseny vár ránk, mert olyan, mintha random húzták volna ki a rajthelyeket, annyira váratlan a végeredmény.

Az előjelek is azt mutatták, hogy Verstappent kell legyőznie a mezőnynek a kvalifikáción, ám ez olyannyira nem így volt, hogy Fernando Alonso megérkezett a második helyre az Aston Martin volánja mögött.

Pérez köszönte a lehetőséget, és egy rajtelsőséggel hangolt a vasárnapi futamra. A pole körét erre a linkre kattintva nézhetitek meg, hamarosan pedig következik a futam, ami legalább olyan izgalmasnak ígérkezik, mint az időmérő.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.