Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

10 éves lett Ördög Nóri kislánya, hihetetlenül büszke rá

Nagyon büszke a nagylányára Ördög Nóri, aki már 10 esztendős, rettentően gyorsan telik az idő homokórája.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig a gyerekek azok, akik a leginkább megmutatják számunkra, milyen gyorsan is telik az idő. Babaként mintha minden végtelennek tűnne, majd felgyorsulnak a dolgok, és onnantól kezdve nincs megállás.

Ördög Nóri kétszeres édesanya, és nagyon boldog, számtalan közös élménnyel. Az Ázsia Expresszt is együtt élték meg, aminek nemrég ért véget a forgatása, már mindannyian hazatértek. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Sőt, Mici most lett 10 éves, tehát már kevesebb, mint 10 esztendő kell ahhoz, hogy felnőttnek mondhassa magát. Valószínűleg ez a közel 10 év sokkal hamarabb fog eltelni, és nem kizárt, Mici is a médiában dolgozhat a jövőben.

„Mici 10 éves lett… Korábban minden évfordulón úgy éreztem, hogy mintha csak tegnap született volna…” – árulta el Nóri, aki nagyon büszke a gyermekeire, és természetesen a legfontosabbak az életében.

„Idén először érzem, hogy mintha nem is ebben az életemben történt volna, annyi mindenen vagyunk túl. Hiába, 10 év csak 10 év. Hihetetlenül büszke vagyok a nagylányunkra.” – fogalmazott Nóri.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.