Jön a döntő az Ázsia Expresszben: napokon belül hazatér Ördög Nóri

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időközben Ördög Nóri férje és gyermekei biztonságban hazatértek Guatemalából, pár nap múlva pedig a TV2 sztárja is újra Magyarországon lesz.

Ördög Nóri nem unatkozik, rögtön munkával kezdte a 2023-as évet, miközben leforgatták a Séfek Séfe új évadát. Azzal a lendülettel pedig belevágott az új kalandba, Mexikóba utazott az Ázsia Expressz miatt.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Sírva köszönt el Mexikótól, de Guatemalát is megszerette, akárcsak a családja. Szinte végig ott voltak vele, nem sokkal a döntő előtt távoztak, ugyanis pár nap múlva Nóri is hazatér a világ másik oldaláról.

Nehéz volt a búcsú, de Nóri is tudja, rövidesen újra találkoznak, immáron Magyarországon. Az új kulissza mögötti videóból az is kiderült, hogyan tanultak a gyerekek, amíg távol voltak az otthonunktól.

„A mai egypercesben egy hajsza napja és az azt követő pihenőnap zanzája, ami egyben az utolsó családdal közös napunk is volt. (Palkóék már rendben hazatértek, és pár nap múlva én is követem őket)” – írja a posztjában Nóri.

Ezen kívül belehallgatunk Görcsi gondolataiba – @bankattila – like-oljátok a kalapos képét az instán! (nem fogjátok eltéveszteni, az az egy van) Mi most itt elmegyünk aludni, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire felébredünk, hol tart a like-számláló (most 52)”