Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Több mint 37 óra utazás után ért haza Ördög Nóra az Ázsia Expresszből

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget ért az Ázsia Expressz új évada, ami hosszú heteken át tartott, és már Ördög Nóra is odahaza pihenhet.

Nagyon kemény és izgalmas heteken van túl az Ázsia Expressz mezőnye, akárcsak a stáb. Mindenki küzdött az elemekkel, és még számtalan érdekességre nem derülhetett fény, mivel titokban kell tartani a részleteket.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Ördgö Nóri azonban igyekezett kulissza mögötti tartalmakat megosztani, amik szintén érdekesek voltak. Mexikóban nyitottak, amit Nóri is sírva hagyott el, hozzánőtt a szívéhez a környezet, az emberek, majd jöhetett Guatemala.

Azóta mindenki hazatért, Nóri is, méghozzá egy több mint 37 órás utat követően. Jöhet a megérdemelt pihenő, mert bőven van mit kipihenniük, és ezzel együtt feldolgozniuk, életre szóló kalandban volt részük.

„37 óra és 37 perc utazás után ma reggel hazaérkezett a csapatunk. Tegnap este terveztük, de lekéstük a csatlakozást Isztambulban. Hiába, az Ázsia Expresszben minden megtörténhet!” – írta Nóri a posztjában.

„Hihetetlenül izgalmas és fordulatos lesz a negyedik évad, de sajnos őszig várnotok kell – nekünk meg tartani a szánkat. Csak a köszönet és a hála jut most eszembe: köszönöm, hogy a részese lehettem a csapatnak, köszönöm Mexikó, köszönöm Guatemala! És köszönöm nektek, hogy követtétek az egyperceseket! Imádtam csinálni őket Íme az utolsó – nem volt könnyű, de spoiler mentes.”