Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Berki Mazsi: „Nem vagyok állapotos”

Berki Mazsi tisztázta, nem terhes, szó sincs arról, hogy állapotos lenne, semmi alapja nincs a róla megjelent pletykáknak.

Fotó: Instagram/TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy Berki Mazsi szinte már semmit nem árul el a magánéletéről, folyamatosan címlapon szerepel a pletykákkal. Rengeteg pletyka jelenik meg róla, és noha a férje lassan már 1 éve nincs közöttünk, még mindig számos módon helyezik megvilágításba vele.

Mazsi azóta vidékre költözött, új életet kezdett, és a hírek szerint boldog párkapcsolatban él. Ettől függetlenül időről időre Budapestre utazik, heti rendszerességgel teszi ezt meg, így tett legutóbb is. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Az Ütős Ötösben például megtudhattuk, hogy milyen gyerek volt, illetve nagyon rendetlennek tartja magát. Most úgy fest, hogy minden a helyére került az életében, ráadásul soha nem volt olyan látványos formában, mint most.

Nemrég egy abszurdnak tűnő pletyka is elterjedt, miszerint várandós lehet. Aki figyelemmel követi Mazsit a közösségi médiában, láthatja, hogy kvázi kockás hasa van, semmi nem utal várandósságra, és most tisztázta is ezt a Mokkában.

„Életemben először úgy néz ki, hogy kockahasam lesz. Életemben nem voltam még szerintem ilyen jó formában. Magára a testi és lelki állampotomra koncentrálok. Nem vagyok állapotos. Van egy gyönyörű, egészséges kislányom, és rá koncentrálok 100%-osan.”