Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

The Last of Us: a 2. évad forgatása hamarabb kezdődik, mint gondolnánk

Az HBO The Last of Us sorozatának alkotója meglepő kijelentést tett, aminek nem is örülhetnénk jobban.

Fotó: HBO
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A The Last of Us még a legelhivatottabb rajongók elvárásait is felülmúlta, amikor az év elején debütált az HBO kínálatában. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a sorozat elsöprő sikerére való tekintettel már be is rendelték a második évadot, a rajongók pedig szinte kétségbeesetten várják, hogy mikor tér vissza a széria.

Neil Druckmann, a sorozat alkotója azonban most egy nem várt kijelentést tett, miszerint a 2. évad forgatása nem fog olyan sokáig tartani, mint azt gondoltuk. A The Last of Us alkotója nemrég a Deadline-nak nyilatkozott, és megerősítette a sorozat rajongói számára a pozitív fejleményeket, miszerint „hónapok, nem pedig évek” múlva kezdődnek meg a forgatási munkálatok. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Noha Druckman és az író Craig Mazin nem kívántak konkrétumokba bocsátkozni az új évad cselekményével kapcsolatban, Mazin mégis elhintett pár infómorzsát annak kapcsán, hogy mire számíthatunk a második évadban:

„A 2. évad esetében a folyamat pontosan ugyanaz, úgyhogy mondhatni, minden bizonnyal nagyon erősen fogunk meríteni a forrásanyagból, és az emberek ebből levonhatják a következtetéseiket.”

Ennek pedig nagyon fognak örülni a videójátékok és a sorozat rajongói, s mivel Mazin nemrég azt is elárulta, hogy arra számít, a széria még „egy darabig” fennmarad – annak ellenére, hogy eredetileg azt mondta, hogy „nem fog örökké tartani” –, úgy tűnik, a The Last of Us még néhány évig az HBO műsorának egyik alapdarabja lesz.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.