Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,82 Ft
Euró
389,03 Ft
Font
451,53 Ft
Bitcoin
62,451 $

Emiatt pöccent be Verstappen Russellre az azeri sprintfutamon (videó)

Max Verstappen talán nem gondolta, hogy George Russell ilyen agresszív lesz vele szemben a sprintfutam startját követően Azerbajdzsánban.

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Max Verstappen első három versenye összességében igen jól alakult a Forma-1 2023-as szezonjában. A többhetes szünetet követően viszont azzal kellett szembesülnie, hogy a Ferrari nagyon gyors lett.

Sokakat megdöbbentett az olaszok tempója, mivel eddig nem ezt látták tőlük. Nagyszerű teljesítményt nyújt Charles Leclerc, addig Carlos Sainz Jr. formája továbbra megkérdőjelezhető, hiába áll előrébb a bajnokságban. Soron kívül Vitézy Karácsonyról: a legfontosabb dolga, hogy Salgótarjánban Dobrev kampányát vigye

Leclerc messze több pontot is gyűjthetett volna, egyszerűen balszerencsés volt. Most viszont megint az élről fog rajtolni, viszont nem lesz egyszerű dolga, már csak a két Red Bull miatt sem, akik gyorsak.

A szombati sprintfutam hozta a kötelezőt, a szurkolók sok akciót láthattak. Verstappen például hamar megérintette a falat, miután Russell betette mellé a Mercedest, amit nehezményezett, de nem akkor találkoztak utoljára.

Alább egymás alatt láthatjuk a két fedélzeti kamerás felvételt, ami tökéletesen bemutatja, mi is történt valójában. Russell nem hagyta magát a Mercedesszel, és finoman szólva sem kímélte az ellenfelét.

Nagy Márton az üzemanyagárstopról: elértük a célt, intervencióra nincs szükség

Elmondása szerint miután elértük, itt is kell tartanunk az árakat, ezért a kormány elvárja, hogy a kereskedők ezen a szinten fenntartsák az árakat.