Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Videón Verstappen és Russell ultra-kemény csatája, Max odaszólt (videó)

Max Verstappen érthető módon nem hagyta magát, az azeri sprintfutam leintését követően sem, amikor számon kérte George Russellt.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy ez eddig Max Verstappen hétvégéje lenne, mindkét időmérőt Charles Leclerc húzta be a Ferrarival, ráadásul a Ferrari az elmúlt hetekben találhatott valamit, mert sokkal versenyképesebb.

Mivel még mindig a szezon elején járunk, ez akár az adott pálya karakterisztikájának is szólhat. Mindenesetre a Ferrari nagyon gyors, bár a szombati sprintfutamon nem tudta megtartani az első helyet a monacói. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nagyobb meglepetés volt ennél az, hogy Sergio Pérez nyerte a versenyt, ami nagyban köszönhető volt annak is, hogy Verstappen gépe komolyabb károkat szenvedett, mint azt a videóban látni fogjátok.

Geroge Russellel csapott össze, nem is egy alkalommal. A Mercedes versenyzője sem volt szívbajos, addig a holland igyekezett visszavágni, ami végül megtörtént. Várható volt, hogy ennek lesz még folytatás a leintés után, és lett is.

Verstappen számon kérte Russellt, mert nem voltak messze attól, hogy mindketten kiessek. A brit versenyző inkább elsétált, amire ugyancsak volt reakciója a kétszeres világbajnoknak, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.