Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Lewis Hamilton és George Russell pingpong-meccsel hangolt (videó)

Remek volt a hangulat Lewis Hamilton és George Russell között csütörtökön, ugyanis ezen a hétvégén ismét versenyezni fog a Forma-1 mezőnye.

...svg content...Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Azeri Nagydíjának otthont adó bakui versenypályán tartott sajtótájékoztatón 2023. április 27-én. A futamot április 30-án rendezik. MTI/AP/Szergej Gric
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú volt a szünet, ráadásul a szezon elején, ami nem volt túl ideális. Legalábbis a rajongók szempontjából biztosan nem, míg a csapatoknak bőven volt idejük arra, hogy folytassák a fejlesztéseket.

Erre pár istállónak nagy szüksége is volt, nem maradtak el a visszaesések, miközben például az Aston Martin hatalmasat lépett előre. A mezőny Azerbajdzsánban tért vissza, ezen a hétvégén Bakuban fognak versenyezni. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Nagy kérdés, hogy egyáltalán változott-e valamit az erősorrend, mert a Red Bull messze a mezőny előtt jár. A versenyzőknek pedig volt némi idejük arra, hogy ellazuljanak, és ne gondoljanak az F1-re.

Ez mindig hasznos, hiszen általában sokat vannak úton, és most is egy intenzív időszak vár rájuk. Lewis Hamilton sem feledkezett meg az edzésekről, remek formának örvend, de a bulik sem maradhattak ki.

Jó kapcsolatban van a fiatal csapattársával, aki szintén szeret pingpongozni. Alább egy videót találhattok a különleges eseményről, most pedig jöhet a nagy verseny, amire már oly régóta vártak a rajongók.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.