Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,026 $

Hal a tortán: Paprika Dorina megalázónak érezte Visváder Tomi megjegyzését

Folytatódik a vitaháború Paprika Dorina és Visváder Tomi között, aki már nagyon unja a dolgot, mintha az soha nem érne véget.

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Visváder Tomi volt az első a héten, aki vendégül látta a csapatot, de több volt a vita és a beszólás, mint általában az lenni szokott a Hal a tortánban. Paprika Dorina igyekezett megvédeni magát, és Valkusz Milán is beszállt a játékba.

Később ez már szinte csak Tomi és Dorina vitájáról szólt, folyamatosan mentek a csipkelődések. A gond az, hogy Dorina sok mindent komolyan vett, és talán Tomi is jobban járt volna, ha egyes dolgokat inkább elenged. Soron kívül Gyurcsány szerint Magyar többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormány oldalán

Noha lassan már a hét utolsó felében járunk, még mindig vitáznak egymással a versenyzők. Tomi megjegyezte, kissé fárasztó számára Dorina, aki szóvá tette, nagyon nem esett jól neki pár dolog.

Schobert Lara ismét a fiatal lány védelmére kelt, addig Tomi arra kérte őket, idézzenek egy olyan mondatot is, amivel megbántotta Dorinát. Mindeközben Valkusz Milán odahaza igyekezett mindent előkészíteni, nem is sejthette, hogy megint rossz a hangulat.

Dorina végül felhozott egy példát, ami kapcsán úgy érezte, hogy megalázó számára. Sőt, a lány azt mondta, lenézte őt Tomi a virágos példával, aki igyekezett megérteni ennek az egész történetének a miértjét.

Videón Szoboszlaiék újabb pontvesztése az angol bajnokságból

Nem futnak jó szériát Szoboszlai Dominikáék, ráadásul a magyar válogatott sztárja visszakerült a kispadra, és csak alig pár percet kapott.