Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Paprika Dorina szerint az anyja és az apja nem beszél így vele, mint Visváder Tomi

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Paprika Dorina és Visváder Tomi között mennek az odaszólogatások, de úgy tűnik, hogy Dorina sok mindent magára vesz.

Azok, akik eddig nem ismerték Paprika Dorinát, most már biztosan tudhatják, ki ő, hiszen a Hal a tortánban igencsak középpontba került. Erősen indult a hét, Valkusz Milánnak is kijutott a jóból, de megvédte magát.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Mindeközben Schobert Lara tiszta vizet öntött a pohárba, miszerint semmi közük nincs egymáshoz Valkusz Milánnal. A legtöbb vitája Visváder Tomival volt a fiatal lánynak, aki igyekezett helyretenni a Farm VIP 3 korábbi versenyzőjét.

Miközben Milán felé tartottak, Dorina megjegyezte, Tomi miatt pulzus- és vérnyomáscsökkentőt is vitt magával. „Ha Tomitól felmenne a vérnyomásom…” Tomi viszont nem élte meg a dolgot vitának, csak megkérte Dorinát, ha a következő állomásukra mennek vendégségbe, akkor moderálja magát.

„A szívembe markol az, hogy te folyamatosan mondod, osztasz. Ne haragudj, nem vagyok én a lábad kapcája. Nem vagyok én a lábad kapcája! Anyám-apám nem beszél így velem. Anyám-apám nem savaz így, mint te.”

Tomi javarészt inkább csak mosolygott, mert egyáltalán nem mondta komolyan a dolgokat, de úgy tűnik, közöttük nem lesz a legnagyobb barátság, vagy ha mégis, akkor nem mindenben értenek egyet.