Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,82 Ft
Euró
396,19 Ft
Font
468,42 Ft
Bitcoin
66,124 $

Jeremy Renner nem viccel, már súlyzós edzéseket végez

Őrületes tempóban fejlődik a súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner, amiben tucatjával törtek el a csontjai.

...svg content...Fotó: Jeremy Renner amerikai színész, producer a Rennervations című dokumentumfilm-sorozat bemutatóján Los Angelesben 2023. április 11-én. Rennernek ez az első nyilvános szereplése, mióta január elején súlyos balesetet szenvedett hótakarítás közben. MTI/AP/Invision/Chris Pizzello
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jeremy Rennert eddig is világszerte ismerték, de a pár hónappal ezelőtti súlyos balesete óta már azok is tudják, ki ő, akik eddig nem hallottak róla. Erről azért szívesen lemondott volna a színész, hiszen majdnem az életébe került a baleset.

Ugyanakkor újra és újra megtenné, mert a családtagját védte, amikor elszabadult a hókotró. Kisebb csoda, hogy Jeremy életben maradt, és nem szenvedett olyan súlyos sérüléseket, melyek miatt örökre tolószékbe kényszerül. Soron kívül Nagyon fontos üzenetet kapott Izrael a magyar kormánytól

A halál tornácáról táncolt vissza, és ez olyannyira így volt, hogy elkezdte megírni a családjának az utolsó szavait. Szerencsére nem következett be a legrosszabb forgatókönyv, de élete legnehezebb időszaka van mögötte.

Jól halad a felépülése, egyre több mindent képes csinálni, de hogy 100%-ban olyan lehet, mint a baleset előtt, egyelőre nem tudni. Azért is hálás, hogy már itt tarthat, és többek között sétálhat, kerékpározhat.

Nemcsak a rehabilitációját kezdhette meg, hanem az edzéseket is. Ha kíváncsi vagy Jeremy súlyzós edzésére, akkor csak kattints erre a linkre. Minden elismerésünk, hogy ilyen szinten halad előre.