Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,20 Ft
Bitcoin
65,225 $

Ryan Reynolds szerint a Deadpool 3-ban egy új Farkast láthatunk majd

A címszereplőt alakító színész megosztotta, A Deadpool 3 Farkasa egészen más lesz, mint amit az X-Menben megszokhattunk.

Fotó: MTI/EPA/Kim Hi Csu
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ryan Reynolds az ET Canadának adott interjújában osztotta meg, hogy a Deadpool 3 Farkasa „eltér majd” az eddig látott és megszokott karaktertől, hozzátéve, hogy valami „teljesen újat” fog mutatni.

A Deadpool harmadik része már egy ideje készülőben van, és tavaly mindenkit meglepett a két színész, amikor bejelentették, hogy Hugh Jackman visszatér Farkas szerepében. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Noha a cselekményt illetően egyelőre nagy a homály, annyi biztos, hogy a Deadpool 3-ban egy egészen új Farkast láthatunk majd: Reynolds úgy fogalmazott:

„Évtizedek óta meg akartuk csinálni… furcsa módon ez a tökéletes időpont.”

Amikor pedig arról kérdezték, hogyan sikerült meggyőznie Jackmant, hogy térjen vissza ikonikus szerepében, a Deadpool főszereplője elárulta:

„Csak zaklattam őt, mint egy szúnyog az elmúlt sok-sok évben. Hiszek az időzítésben, ugyanúgy, mint a kemény munkában, a szerencsében és az összes olyan metszéspontban, aminek találkoznia kell. Az időzítés a legfontosabb. Szerintem készen állt rá. Szerintem izgatott volt. És amit felajánlottunk neki, az eléggé eltért attól a karaktertől, amit ismer, és attól a karaktertől, amit maga mögött hagyott, hogy valami teljesen újat játszhasson, valami olyat, amit nagyon izgatottan csinál.”

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.