Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Mióta itt jártál:

Hugh Jackman 6 hónapig fog edzeni, hogy formában legyen a Deadpool 3-ban

Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A színész megosztotta, egyetlen projektet sem vállal a következő hat hónapban, mindezt annak érdekében, hogy formába lendüljön a Deadpool 3 forgatására.

Hugh Jackman nemrég rajongók millióit örvendeztette meg azzal, hogy Ryan Reynolds színésztársával és egyben jó barátjával bejelentették, visszatér Farkas szerepében a Deadpool 3-ban. A forgatás pár hónapon belül komolyan felpöröghet, hiszen Jackman elárulta, innentől számítva hat hónapig semmilyen projektet nem vállal, hogy magára pakolja azt a rengeteg izmot, amit már megszokhattunk karakterétől.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

A Deadpool 3-ban pedig végre megtörténik az, amit Ryan Reynolds már régóta ígért, nevezetesen egy remek csapatmunka Farkas és Deadpool között. Mint ismert, a korábbi filmekben Deadpool rendszeresen áttörte a negyedik falat, így nem elképzelhetetlen, hogy a harmadik részben Farkas is odaszól majd néha a nézőknek.

Jackman a CNN Plus Who’s Talking to Chris Wallace? című műsorában beszélt arról, hogy a következő hat hónapban egyetlen projektet sem vállal, ez idő alatt ugyanis kőkeményen edzeni fog, hogy újra formába lendüljön Farkas szerepére:

“Megtanultam, hogy ezt nem szabad siettetni. Megtanultam, hogy ehhez idő kell. Szóval, hat hónapom van… és nem csinálok más munkát. A családommal leszek és edzeni fogok. Ez lesz a munkám hat hónapig. És már most is nagyon fitt vagyok!”

A Deadpool 3 lesz Farkas első visszatérése a 2017-es Logan óta, melyben karaktere hősi halált halt, hogy esélyt adjon a mutánsok következő generációjának, noha a film vége rajongók millióinak törte össze a szívét. Azt azonban, hogy hogyan tér vissza a karakter halála után, abszolút rejtély övezi, ám nem elképzelhetetlen, hogy ide is behozzák majd a multiverzumot, ezzel pedig egyszerre több idővonal és a karakter több verziója is színre léphetne.