Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Imádtad a Deadpool-filmeket? Bomba hírünk van számodra!

Ryan Reynolds kanadai színész érkezik a Deadpool 2 címû filmjének exkluzív vetítésére Szöulban 2018. május 1-jén. A dél-koreai mozik május 16-tól vetítik a filmet. (MTI/EPA/Kim Hi Csul)
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Shawn Levy, a Free Guy, és az Adam-projekt rendezője megerősítette, hogy rendezésében készül a Deadpool 3, természetesen Ryan Reynolds főszereplésével.

Nem is lehetne ennél izgalmasabb ez a hét, hiszen végre befutott az Obi-Wan Kenobi sorozatának első előzetese, kiderült, hogy a Peaky Blinders hatodik évada rövidesen debütál, most pedig egy újabb csodás hír érkezett az egyik legkedvencebb Marvel-figuránkról, Deadpoolról.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Shawn Levy hivatalosan is belépett a Marvel-univerzumba, ugyanis az elsöprő sikerű Free Guy és az Adam-projekt után most belekóstolhat a Marvel-filmek világába is, mivel ő fogja rendezni a Deadpool legújabb, harmadik részét. Habár Ryan Reynoldson kívül egyelőre senki más nem erősítette meg, hogy szerepelni fog a filmben, reméljük, hogy Josh Brolin Kábele, és Zazie Beetz Dominója is feltűnik majd a harmadik részben.

Reynolds pedig a tőle megszokott módon jelezte a Twitteren, hogy bizony készülőben van a legújabb rész, s azt írta: “a trilógiám harmadik filmje egy kicsit húzósabb lesz”, így biztosak vagyunk abban, hogy most sem okoz majd csalódást. A Deadpool népszerűségét nem csupán a rajongók száma, de a mozis bevételek is tükrözik: a Deadpool-filmek minden idők legnagyobb bevételét generáló filmjei az X-Men-filmek közül, ugyanis mindegyik több mint 780 millió dollárt hozott a konyhára világszerte a stúdiónak.

(Variety)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja