Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Kocsis Alexandra balis bikinis fotójánál most nincs forróbb

Kocsis Alexandra eddig is kiváló formában volt, de amikor bikiniben fotózzák, ez a kijelentés hatványozottan igazzá válik.

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kocsis Alexandra egy nagyon sikeres, tudatos és motivált nő, amit már számtalanszor bizonyított. Megvan benne a kellő erő, a tűz és a lendület ahhoz, hogy más szintre helyezze az életét és a karrierjét.

Tökéletes testi adottságokkal rendelkezik, ám még több munka van mögötte, hogy ilyen formában van. Sok függ attól is, hogyan tekint a dolgokra mentálisan, ami az egész testre hatással van. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mindez kikerülhetetlen, ha valaki olyan sikeres szeretne lenni a sportban, mint az Exatlon Hungary korábbi bajnokversenyzője. Megfelelő étrend, sok és kemény edzés… napestig folytathatnánk a pontokat, amik elengedhetetlenek ehhez.

Alexandra vonalai pedig bizonyítják, hogy a kitartó munka milyen végeredményt hozhat. Mindig tud hová fejlődni, és közben másokat is motivál ezzel, nemcsak saját magát, tökéletes munkát végez.

Nemrég Bali felé vette az irányt, ahol a megérdemelt pihenőnapjait tölti. Régóta várt erre az útra, és természetesen a bikinis fotók sem maradhattak el, igazán tüzes formában igyekszik barnulni Balin.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.