Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Bejrút a hatalmas robbanás után: félig elsüllyedt hajó, romok mindenhol, borzasztó felvételek

Erősek ezek a felvételek a libanoni fővárosból, ahol augusztus elején egy hatalmas robbanás rengeteg áldozatot követelt. A körülmények továbbra is tisztázatlanok.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Nagyon erősek ezek a felvételek a libanoni fővárosból, ahol augusztus elején egy hatalmas robbanás rengeteg áldozatot követelt. A körülmények továbbra is tisztázatlanok.

2020. augusztus 4. egy nagyon szomorú és tragikus nap marad Libanon számára. Ez volt az a bizonyos nap, amikor hatalmas robbanás rázta meg Bejrútot, ahol eddig legalább 180 áldozatot találtak, és sokakat még mindig keresnek. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A kormány azóta lemondott, de az elnök még mindig a helyén van, aki azt mondta, időre van szükségük, mert rengeteg a kérdés és azok igazán komplexek. Nem zárható ki az sem, hogy szándékosság történt, esetlegesen egy rakétatámadás, vagy egy bomba miatt repült a levegőbe a raktár.

LÉGIFELVÉTELEKEN A KATASZTRÓFÁT OKOZÓ HAJÓ

Háborús övezetté alakult át a főváros egy része, ahol több mint 300 ezren maradtak otthon nélkül, köztük rengeteg gyerekkel. Több kórház is használhatatlanná vált, ami csak nehezíti a körülményeket, és közben a koronavírus is jelen van.

A segítség folyamatos, de olyan nagyok a károk, hogy egyelőre nem tudni, mikor állhat újra talpra Bejrút és Libanon, mely ezelőtt is sokat küzdött a gazdasági válsággal és a munkanélküliséggel, noha egy szép országról beszélhetünk. Sok lenne benne a potenciál.

A Los Angeles Times megosztott pár újabb felvételt, amik napokkal ezelőtt készültek a robbanás helyszínén. Még ilyen távolról is fájdalmas látni ezeket a képsorokat, amik bemutatják, hogy milyen nehézségekkel is állnak szemben a helyiek.

A kikötőben egy oldalára fordult hajó is találni, ami a robbanás pillanatában gyakorlatilag azonnal nekivágódhatott a betonstég oldalának. Rengeteg munkagép és eszköz semmisült meg. Ezeket már soha nem lehet újra használni, akárcsak a kikötő legnagyobb részét. A 43 méter mély kráter szintén a kihívások része.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/az-a-lelkesz-is-megfertozodott-akinek-egyhazahoz-a-legujabb-del-koreai-jarvanygocot-kotik/