Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Videón az újabb Haaland-parádé a Manchester Cityben

Egészen elképesztő, amit Haaland művel hétről hétre a Manchester City színeiben, és lassan minden rekordot megdönt.

...svg content...Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Haaland olyasvalamit visz véghez a Premier League-ben, amit ezelőtt soha senki. Ez még mindig csak az első szezonja, és jól eséllyel pályázik arra, hogy rögtön megdöntse az egyik legnagyobb angol rekordot.

Megállíthatatlanul termeli a gólokat, többek között a Bajnokok Ligájában is. Könnyen lehet, hogy rögtön BL-t nyer a csapatával, és még a PL-címre is jó esélyük van, miután a szombati győzelmükkel 3 pontra megközelítették a listavezető Arsenalt. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Haaland élvezi a játékot, szinte lehetetlen megállítani, és noha nagyon magas, rendkívül gyors is. Minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy minden idők egyik legjobb játékosává váljon, és ne csak a góljai miatt.

A norvég világsztár jelenleg 32 gólnál tart a bajnokságban, ami azért is elképesztő, mert a második helyen Kane 23 góllal követi. Alapesetben ez a 23 gól is elegendő lenne arra, hogy valaki aranycipőssé váljon, de Haaland lassan tízzel számol többet.

Guardiola a Leicester mérkőzés kapcsán azt mondta, ha nem gyűjtik be a 3 pontot, akkor gyakorlatilag az Arsenal bajnok. Nem volt veszélyben a győzelmük, elsősorban Haaland miatt, aki két góllal járult hozzá a sikerhez. Haaland legutóbbi góljait erre a linkre kattintva érhetitek el.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.