Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,740 $

A Chelsea közel 600 millió fontot költött, de még mindig szenvednek

Frank Lampard azonban dolgozik azon, hogy stabilizálja a helyzetet, miközben megküzdenek a Real Madriddal a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

...svg content...Fotó: EPA/Tolga Akmen
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lampard korábban már volt a Chelsea edzője, de kirúgták. Az új tulajdonosi kör visszahívta Potter gyors menesztése miatt, amíg megtalálják a hosszú távú utódot, aki lehetséges, hogy Conte lesz, de Ancelotti visszatérése sem kizárt.

A Chelsea vereséggel hangolt a Real Madrid elleni mérkőzése a Bajnokok Ligájában, és Lampard is tudja, ez nem olyan egyszerű. Talán nehezebb dolga van, mint amikor először edzősködött a klubnál. Soron kívül 2022 októbere óta nem találnak egy 16 éves jászberényi lányt, nem ment haza az iskolából

A Chelsea közel 600 millió fontot költött új játékosokra, mióta új tulajdonosai vannak a klubnak. Ehhez képest nagyon rosszul állnak a bajnokságban, de egy esetleges BL-siker nagyban kárpótolná a részvényeseket és a szurkolókat.

Lampard dolgozik a problémákon

„Magát a karaktert illetően úgy gondolom, ez normális egy olyan szezonban, amikor egy olyan klub, mint mi, a kívánt szint alá esünk, és megkérdőjeleződik a karakter. Valószínűleg ez az egyik első dolog, amit időnként megkérdőjeleznek a vereségek miatt.”

„Az egyetlen dolog, amit a játékosok tehetnek, az az, hogy a pályán bizonyítanak. Az emberek láthatják ezt, és sok mindent is teszünk a színfalak mögött, az edzőpályán, az öltözőben és a játékosokkal beszélgetve.” – idézte Lampardot az ESPN.

„Az én feladatom az, hogy közvetítsem feléjük, egy bizonyos szinten kell edzeniük, hogy a mentalitásuk meglegyen hozzá, egyéni és csapatszinten is. A többit nekik kell megmutatniuk. Beszélhetsz amennyit csak akarsz, a játékosoknak a pályán kell megmutatniuk.”

„Abszolúte nem kérdőjelezem meg a csapat karakterét, mert láttam az öltözőt és értem a futballt. Van karaktere a csapatnak, és senki sem akar vesztes meccseket, de néha csorba eshet a játékosok önbizalmán, és mindez a jellem hiányának tűnhet.”

„Az én feladatom az, hogy gyorsan korrigáljam. Még csak rövid ideje vagyok itt, hogy megtaláljam ezeket a területeket, kiderítsem, kik azok a játékosok, akik segítségre szorulnak, vagy hol van szükség segítségre a csapatnak. Megpróbálom megadni a szükséges segítséget, aztán ez az egész rajtuk múlik.”

Hivatalosan is bejelentették Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccsének elhalasztását

Mike Tyson és Jake Paul biztosan nem küzd meg egymással az eredeti időpontban július 20-án, miután a legendának egészségügyi gondjai akadtak.