Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Tuchel lassan már aludni sem tud a City elleni meccs miatt

Rendkívül izgatott Tuchel a Bayern München és a Manchester City negyeddöntője miatt, amit kedd este rendeznek meg a Bajnokok Ligájában.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Guardiola győzelemmel hangolt a BL-mérkőzésre, és már Haaland is bevethető, aki óriási gólt lőtt a Southampton ellen. Most egészen más szinten kell teljesítenie a csapatnak, ugyanis hazai pályán fogadják a Bayernt a negyeddöntőben.

„Megpróbálok korán lefeküdni.” – kezdte humorosan a sajtóeseményen Tuchel, aki már nagyon várja a találkozót. „Remélem, képesek leszek aludni. A legjobb felkészülés az alvás, de néha nehéz aludni. Ma korán mentem ki a pályára, mert nem tudtam aludni.” Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

A Bayern a Bajnokok Ligája története során eddig hatszor nyerte meg a legértékesebb trófeát, legutóbb 2020-ban, miközben vezetik a Bundesligát. Ettől függetlenül Tuchel szerint a City a favorit, akik ezelőtt nem nyertek BL-t.

A Manchester City lehet a favorit

„A Man Citynek van egy játékrendszere, ami viszonylag egyértelmű. Világosan látszik, és Pep már hat vagy hét éve van ott. Ez a legmagasabb szint, amit az európai futball jelenleg kínálni tud. Ők az aranystandard, és csúcsformában vannak.”

„Talán enyhe leértékelt szerepben játszunk, ami nem jelent gondot. Magabiztosnak kell lennünk, de a legjobb formánkat kell hoznunk.” – idézte az ESPN Tuchelt, aki nem érzi úgy, hogy bármit is bizonyítania kellene Münchenben.

„Egyszerűen visszaadhatom a szerződésemet, ha már nem vagyok magasan motivált. Ez tiszta öröm, nagy ajándék, hogy részese lehetek egy ilyen mérkőzésnek, és a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének.”

„Nagyon nagyra értékelem ezt, és kötelességem, hogy a legjobbamat adjam a motiváció, a hozzájárulás, a segítséget és az odaadás terén a játékosaimnak. Nincs szükség több motivációra ennél.”

„Elmondhatom, hogy boldog vagyok a visszatérésem miatt. Minden egyes napot élveztem, amit Angliában töltöttem el, amikor a Premier League-ben edzősködtem. Boldog vagyok, hogy visszatértem, és hogy újra ebben a légkörben lehetek.”

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.