Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,91 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,79 Ft
Bitcoin
69,381 $

Sokk: verességgel tért vissza Lampard a Chelsea kispadján

Frank Lampard visszatérése nem éppen úgy sült el, mint azt várták, ráadásul igazán nagy helyzetük sem volt a Wolverhampton ellen.

...svg content...Fotó: 2019. szeptember 14-én Wolverhamptonben készített kép Frank Lampardról, a Chelsea vezetőedzőjéről csapatának Wolverhampton ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésén. Lampardot 2021. január 25-én leváltották, mert a Chelsea a legutóbbi nyolc bajnoki mérkőzésből ötöt elveszített, és a kilencedik helyre csúszott vissza a tabellán.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje már érett Potter kirúgása, aki hiába kapott nagy összegeket az igazolásokra, miközben a keret arra is alkalmas lehetne, hogy ott legyenek a Bajnokok Ligáját érő helyeken, nagyon messze vannak ettől.

Olyannyira messze, hogy gyakorlatilag az ötödik helyre is esélytelenek, már attól a pozíciótól is fényévekre kerültek. Ideiglenesen a korábban kirúgott Lampard tért vissza a kispadra, és igen nagy nevekről beszélnek, akik átvehetik az angol legenda helyét. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Conte visszatérése sem kizárt, akit nemrég küldött el a Tottenham. Sőt, az a hír járja, hogy Ancelotti is a listán szerepel, akinek szintén volt egy rövidebb sikeres időszaka Londonban, jelenleg pedig a Real Madrid edzője.

Megint kikapott a Chelsea

Lampardnak a Wolverhampton otthonában kellett volna nyernie, ami olyannyira elmaradt, hogy még pontot sem gyűjtöttek az alsóházi ellenfél ellen. Igazán nagy helyzetük sem volt, míg a Manchester United legyőzte az Evertont, akik egyre közelebb vannak a kieséshez.

A Chelsea valamivel több mint 10 pontra van ettől a nagyon veszélyes zónától, és ezzel a vereséggel maradtak a 11. helyen, addig a szombati ellenfelük 8 ponttal vannak mögöttük a 12. helyen.

A mérkőzés egyetlen gólját Nunes szerezte, mely hatalmas löket volt, és 3 pontot ért a 31. percben. A Chelsea rajongói csak fogják a fejüket, mert még mindig nem ébredhettek fel a rémálomból, és Lampard irányításával még gyengébb volt az alakulat.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.